Περισσότερα χαμόγελα, καλύτερη ζωή για όλους...Αυτή είναι η αποστολή μας

Δίνουμε αγάπη με ένα μόνο κλικ!

Το CLICK & DONATE είναι η πρώτη ελληνική online πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς. Για πρώτη φορά ΟΛΟΙ μπορούν με ένα κλικ να βοηθήσουν ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ανάγκη και να τους προσφέρουν ΟΤΙ χρειάζονται!

Μια ζεστή αγκαλιά

Με ένα κλικ στηρίζουμε φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωφελή σωματεία, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και δράσεις που μάχονται για τον άνθρωπο και πολεμούν τη φτώχεια, την πείνα, την αρρώστια, τη βία και κάθε είδους ανθρώπινο πόνο.

Φροντίδα και στοργή

Ακόμα και η μικρότερη προσφορά είναι ένα δώρο μεγάλης αξίας για τις αδύναμες ομάδες των συνανθρώπων μας και μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης τους. ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή και ΟΛΟΙ μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τι προσφέρουμε

Μπορείς να συνδράμεις απευθείας το φορέα που επιθυμείς με μια οικονομική δωρεά. Μπορείς ακόμα να ενημερωθείς για όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις ανάγκες τους και να προσφέρεις οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο, όπως τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης και γραφική ύλη.

Με βάση τον εθελοντισμό

Καθημερινά πολλοί ζουν σκληρές δοκιμασίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σ’ αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Πρέπει να συνεισφέρουν ΟΛΟΙ με το δικό τους τρόπο και τη δική τους δύναμη. Αρκεί η καλή θέληση και η ανθρωπιά. Ας γίνουμε όλοι εθελοντές!

Προσφορά = Χαμόγελα

Κάθε προσφορά είναι μια χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι μια αγκαλιά για κάποιον που τη χρειάζεται. Είναι το δικό σου λιθαράκι στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο. Είναι μια ανθρώπινη κίνηση μεγάλης αξίας που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα για τα χαμόγελα που θα χαρίσεις.

Πως λειτουργεί

Μια ευκαιρία για συλλογική κοινωνική προσφορά READ MORE

Πλήρης διαφάνεια

Το Click & Donate λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και υπευθυνότητα READ MORE