Πως λειτουργεί

Μια ευκαιρία για συλλογική κοινωνική προσφορά 

To Click & Donate έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη παρουσιάζοντας την εικόνα της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η χώρα μας και να παρακινήσει τους πολίτες να συνδράμουν με κάθε τρόπο τις δράσεις, τους φορείς και τις οργανώσεις που μάχονται για τον άνθρωπο, το παιδί, τη γυναίκα και πολεμούν τη φτώχεια, την πείνα, την αρρώστια, τη βία, το ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό και κάθε είδους ανθρώπινο πόνο.

Μέσω του Click & Donate, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν συγκεντρωμένες και χωρισμένες ανά κατηγορία τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που δρουν στην Ελλάδα, καθώς και έναν πλήρη κατάλογο κοινωνικών υπηρεσιών και φορέων που ενημερώνεται συνεχώς.

Η κάθε οργάνωση, παρουσιάζεται στο Click & Donate με ξεχωριστή αναφορά και λίγα λόγια σχετικά με τη δράση της, ενώ η πλατφόρμα προτρέπει το χρήστη να κάνει απευθείας δωρεά, κατευθύνοντας τον με υπερσύνδεσμο που οδηγεί στην αντίστοιχη σελίδα δωρεών του κάθε φορέα ξεχωριστά.

Παράλληλα, στην ενότητα των νέων του Click & Donate δημοσιεύονται συνεχώς σχετικά θέματα από την επικαιρότητα ώστε να υπάρχει διαρκής ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις ανάγκες που δημιουργούνται.