«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο team building event της Microsoft

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο team building event της Microsoft

 

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος συμμετείχε στο team building event της Microsoft που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, σε γνωστό παραλιακό κέντρο.

 

Ήταν μια όμορφη βραδιά, γεμάτη παιχνίδια και πολλά χαμόγελα όπου τα στελέχη της Microsoft από διάφορες χώρες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να διασκεδάσουν.

 

Το βήμα δόθηκε και στον κον Γιαννόπουλο, ο οποίος έχοντας την προσωπική εμπειρία αλλά και την επαγγελματική κατάρτιση στο χώρο της τεχνολογίας προτού ξεκινήσει το Χαμόγελο, μίλησε τόσο για την ιστορία του οργανισμού όσο και για τον συνδυασμό της τεχνολογίας και του σκοπού που υπηρετείται προκειμένου να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

 

Χαρακτηριστικά ανέφερε τη σημαντική εθνική και διεθνή συνεργασία με την Microsoft σε θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο αλλά και τη σημαντική προσφορά τους στη λειτουργία του «ΟΔΥΣΣΕΑ» του 1ου Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πανελλαδικές δράσεις, στις διεθνείς συνεργασίες αλλά και στη στήριξη του κόσμου και των εταιριών στο δύσκολο έργο του οργανισμού.

 

29/6/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού