Οι χορηγοί μας

Το Click and Donate ξεκίνησε ως μια ιδέα μιας ομάδας εθελοντών οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν βλέποντας την εικόνα που δημιουργήθηκε στη χώρα από την οικονομική κρίση και το προσφυγικό.

Αυτό που θέλαμε να κάνουμε, απαιτούσε ελεύθερο χρόνο, θέληση και υπομονή, αφού ξεκινήσαμε χωρίς πόρους. Παρόλο που η ομάδα μας δεσμεύτηκε και αφοσιώθηκε αφιλοκερδώς σε αυτό το έργο, τίποτα δεν θα είχε γίνει αν δεν είχαμε την αμέριστη υποστήριξη των χορηγών μας, αυτών που πίστεψαν την ιδέα μας και μοιράστηκαν μαζί μας τα ίδια ιδανικά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και ιδιαίτερα.

VNG DIGITAL GROUP

Ευχαριστούμε την εταιρεία digital marketing VNG Digital Group, που ανέλαβε εντελώς δωρεάν το σχεδιασμό του εταιρικού λογοτύπου μας, την κατασκευή της ιστοσελίδας μας, το πλάνο της τεχνικής υποστήριξης της και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σε server.

H VNG Digital Group εδρεύει στην Αθήνα και ειδικεύεται στην σχεδίαση & κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων, τη διαφήμιση ιστοσελίδων, το σχεδιασμό εταιρικής στρατηγικής επικοινωνίας, το social media marketing, το content marketing και άλλες υπηρεσίες ως εταιρεία digital agency.

VIVANEWS.GR

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα ενημέρωσης www.vivanews.gr για την άμεση δημοσίευση όλων των δελτίων τύπου και όλων των σχετικών θεμάτων που αποστέλλουμε προς ανάρτηση για ενημέρωση του κοινού.

YOULIKE.GR

Ευχαριστούμε το Portal www.youlike.gr για τη υποστήριξη του clickanddonate.gr ως χορηγός επικοινωνίας και την διασπορά των θεμάτων μας στους λογαριασμούς του στα social media.

ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ευχαριστούμε την κα Γιώτα Παπαδοχριστοπούλου για την υποστήριξη της όσον αφορά το content marketing της ιστοσελίδας μας

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ευχαριστούμε τον κο Τριαντάφυλλο Χαραλάμπους για την υποστήριξη του όσον αφορά το data entry των φορέων

PANAGIS ZISSIMATOS

Ευχαριστούμε τον κπτ. Παναγή Ζησιμάτο για την πολύτιμη στήριξη του για τη διάδοση & διασπορά του clickanddonate στο εξωτερικό.

Και τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους, επώνυμους ή ανώνυμους, λιγότερο ή περισσότερο βοήθησαν σε αυτό το δύσκολο έργο.

Καλούμε επιχειρήσεις κάθε μορφής και αντικειμένου να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια του clickanddonate.gr στα πλαίσια της Εταιρικής τους Κοινωνικής ευθύνης.

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας, την εποχή των κρίσεων και των δοκιμασιών, η ανάγκη συμμετοχής των επιχειρήσεων στην κοινωνική ανάπτυξη είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες πρέπει να συνδράμουν, να διαφυλάξουν και να προασπίσουν τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο. Όσες περισσότερες επιχειρήσεις ευαισθητοποιηθούν, τόσο τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα για όλους.

Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της εποχής. Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η έννοια σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία.

Ελάτε μαζί μας! Ένα κλικ ίσως κάνει τον κόσμο μας λίγο καλύτερο!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα εθελοντών του clickanddonate.gr