Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Λειβαδιά από το Καρέλλειο-Μονάδα Alzheimer, την Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer.

Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.

Την 18 – 19η Απριλίου 2018, η δράση θα βρεθεί στην Λειβαδιά, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την συνεργασία της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 

  • 18:00   Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Χώρος διεξαγωγής: αιθ.εκδηλώσεων ΟΧΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Λειβαδιά

 Ομιλητές / Θέμα:

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής».

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια».

 

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

  • 9:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος διεξαγωγής: αιθ.εκδηλώσεων ΟΧΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Λειβαδιά

 

Click And Donate ΑΠΟCΤΟΛΗ ΜΚΟ