
Βόλτα στη λαϊκή με τα παιδιά!
- Posted In : xamogelo tou pediou news
- 0 : comment
Βόλτα στη λαϊκή με τα παιδιά!
Σήμερα στην γειτονιά μας είχε λαϊκή! Σκεφτήκαμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να πάμε με κάποια μικρά παιδιά μας να ψωνίσουμε. Να μάθουμε πως διαλέγουμε τα φρούτα μας και τα λαχανικά μας και συγχρόνως να κάνουμε και την βόλτα μας.
Φυσικά δεν παραλείψαμε να μιλήσουμε με τα παιδιά για την αξία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής ενώ φυσικά απολαμβάναμε και τις συζητήσεις των μικροπωλητών οι οποίοι έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους μιλώντας στα παιδιά για το πώς φροντίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά όπως και για το ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να καταναλώνουμε τα διάφορα είδη.
Έτσι μετατρέψαμε τη βόλτα μας σε μια εκπαιδευτική δραστηριότητα και φυσικά απολαύσαμε τις απορίες και τις ερωτήσεις των παιδιών!
*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
25/10/2016