Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια της Stephanie!

Η Stephanie Pfriender Stylander, φωτογράφος που ζει στη Νέα Υόρκη, ένωσε δυνάμεις με τη ΜΕΤΑδραση, με στόχο να συγκεντρώσει οικονομική βοήθεια για τις δομές μας φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών, μέσα από μια καμπάνια που διαχέεται από τη μαγεία της μουσικής και της εικόνας.

Οι δωρητές έχουν την δυνατότητα να λάβουν μοναδικά δώρα: υπογεγραμμένες εκτυπώσεις από μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τη ΜΕΤΑδραση, στις οποίες απεικονίζονται μουσικοί όπως: Sheryl Crow, Keith Richards, Aretha Franklin, Bjork, Moby και Lenny Kravitz.

Το μήνυμα της Stephanie: «Ελάτε να συνεισφέρετε σε αυτή την καμπάνια, τα χρήματά σας θα βοηθήσουν παιδιά πρόσφυγες να ζήσουν σε ασφαλές περιβάλλον που κάθε παιδί αξίζει!»

Σήμερα, περισσότερα από 2.200 ασυνόδευτα παιδιά βρίσκονται στην Ελλάδα χωρίς κατάλληλη στέγαση, ζώντας σε επισφαλείς συνθήκες.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που η ΜΕΤΑδραση παλεύει να κρατήσει ανοιχτές τις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, κάθε βοήθεια είναι ζωτικής σημασίας!

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια!
Μοιράσου το μήνυμα!
Σας ευχαριστούμε όλους 

Click And Donate ΜΕΤΑδραση