ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

11 Μαρτίου, 2016 Οργανώσεις
Donation : /

Το όραμά μας είναι πολλοί συνάνθρωποι μας να βρούν καταφύγιο κατανόησης, στοργής, φροντίδας και αρωγής.

Η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ σε στενή συνεργασία με Μητροπόλεις σε όλη την χώρα υλοποιεί συστηματικά ευρύ φάσμα δράσεων που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Σημαντικό μέρος της καθημερινότητας και στης στρατηγική μας έχει κατευθυνθεί πλέον στην διαχείριση του συγκεκριμένου προβλήματος και καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα προκειμένου να συμβάλουμε με την συμμετοχή μας στην εξασφάλιση όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών για την υγιεινή και ασφαλή διαβίωση των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Στόχος της ΜΚΟ «Αποστολή» είναι πέραν της δυναμικής δραστηριοποίησης στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας και συνοχής, της υγείας, αλλά και του πολιτισμού, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στους τομείς του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι διεθνείς της δράσεις και τα προγράμματα αναπτύσσονται σε συνεννόηση με τις κατά τόπους Μητροπόλεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αναπτυσσόμενες χώρες με έμφαση την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τα δυτικά Βαλκάνια, και τη Μέση Ανατολή, ενώ ετοιμάζεται να προωθήσει αντίστοιχες πρωτοβουλίες στη Λατινική Αμερική.

Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων έχει δρομολογήσει συνεργασίες με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς, όπως το Υπουργείο Απασχόλησης, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Υγείας η Κοινωνία της Πληροφορίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο Ο.Η.Ε .

Μάθετε περισσότερα για την Αποστολή


Κάνε Δωρεά

Related Causes

Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο.

Δωρεάν κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης.

Όραμα της Διεθνούς Αμνηστίας είναι ένας κόσμος όπου κάθε άνθρωπος θα απολαμβάνει τα δικαιώματα του.