72 ώρες ποδηλασίας, ένα συμβολικό ταξίδι 457 χιλιομέτρων, ένα μήνυμα

«Διανύουμε με ποδήλατο την καρδιά της Ευρώπης για να βοηθήσουμε τα ασυνόδευτα παιδιά να βρουν το μονοπάτι τους στη ζωή.»

Τα μέλη της ΜΕΤΑδρασης που συμμετείχαν επέστρεψαν γεμάτοι αξέχαστες εμπειρίες και έντονα συναισθήματα από το πνεύμα αλληλεγγύης της ομάδας του Just Cycling.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δεκάδες ποδηλατιστές και συμμετέχοντες, καθώς και τους ανθρώπους της Ελβετικής Οργάνωσης No More Walking που συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έχοντας στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για την στήριξη των δράσεων της ΜΕΤΑδρασης για τα ασυνόδευτα παιδιά. Το ευχαριστήριο δώρο μας: κάρτες με σχέδια ζωγραφισμένα από ασυνόδευτα παιδιά, ειδικά για το Just Cycling!

Ευχαριστούμε επίσης τους υποστηρικτές της δράσης, ανάμεσά τους, τους μαθητές του Βρετανικού Σχολείου του Άμστερνταμ που μας συγκίνησαν προσφέροντας το χαρτζιλίκι τους για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες ιστορίες, video και φωτογραφίες από την πορεία των ποδηλατιστών του Just Cycling, αλλά και από τις παράλληλες δράσεις Just Running και Just Hiking στο No More Walking.

Μάθε περισσότερα & στήριξε κι εσύ τις δράσεις

Click And Donate ΜΕΤΑδραση