Τα Amigos χαρίζουν…. «χαμόγελα» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Τα Amigos χαρίζουν…. «χαμόγελα» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

 

Η μεξικάνικη βραδιά «Smiles of Mexico» οργανώθηκε από το εστιατόριο «Amigos» (Γλυφάδας), τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Μεξικό στην Ελλάδα σε μια πρωτοβουλία υποστήριξης των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Με τη θερμή συμμετοχή του κόσμου, αλλά και με την πραγματικά αξιέπαινη και συγκινητική πρωτοβουλία όλων των εργαζόμενων των Μεξικάνικων εστιατορίων «Amigos» (Ν. Σμύρνης & Γλυφάδας) που προσέφεραν το ημερομίσθιο τους, συγκεντρώθηκε το ποσό των €3.350, το οποίο και θα διατεθεί για τους σκοπούς του Οργανισμού.


Η βραδιά πέρα από τις μαγικές μεξικάνικες γεύσεις του «Amigos» συνοδεύτηκε από τα τραγούδια του mariachi από τη Σαλτίγιο, Hugo Daniel Mellado, ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς για όλους τους συμμετέχοντες. Ανάμεσα τους κάποια από τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, ο Πρέσβυς του Μεξικού στην Ελλάδα κ. Tarcisio Navarrete-Montes de Oca, και οι γνωστοί ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή που αγωνίζονται στην Ελλάδα Chori Dominguez και Esteban Cambiasso.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους επιχειρηματίες Ντίνο και Γιώργο Μαλτεζάκη, ιδιοκτήτες των εστιατορίων «Amigos» (Ν. Σμύρνης & Γλυφάδας) και τους εργαζόμενους, για την προθυμία τους να υποστηρίξουν τις δράσεις του Οργανισμού και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης για το χαμόγελο όλων των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.


Δείτε το video από την εκδήλωση εδώ.

 

3/10/2016

 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού