Τα πρώτα μωρά του 2020

To γλυκό αγόρι της παραπάνω φωτογραφίας γεννήθηκε 27 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της 1ης Ιανουαρίου 2020 στο νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην περιοχή Μπεντιού του Νότιου Σουδάν. Η 18χρονη μητέρα του είχε έναν δύσκολο τοκετό, αλλά κατάφερε τα πρώτα λεπτά του νέου χρόνου να φέρει στον κόσμο το γιο της που ζυγίζει 3 κιλά. Ο μικρός δεν έχει ακόμη όνομα. Η μητέρα του κάνει ήδη όνειρα για το μέλλον του. Να τον στείλει στο σχολείο και να λάβει μία σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

MSF

 

Ο Μαναμάνια από την Αιθιοπία γεννήθηκε στη 1.05 της 1ης Ιανουαρίου και ζυγίζει 3,2 κιλά. Η 22χρονη μητέρα του σπουδάζει δασκάλα και το όνειρό της είναι το παιδί της να γίνει γιατρός.

MSF

Ο Τζουντ γεννήθηκε μόλις έφτασε η νέα δεκαετία στις 12.02 στο νοσοκομείο Ναμπλούζ στην Ανατολική Μοσούλη του Ιράκ. Η μητέρα του, Χάνια, μπήκε στο νοσοκομείο 2,5 ώρες νωρίτερα και έφερε στον κόσμο το αγοράκι που ζυγίζει 3 κιλά. Η Χάνια εύχεται ο γιος της να μεγαλώσει και να έχει μία καλή ζωή.

MSF

Το αγοράκι της Χαλίντα γεννήθηκε στις 18:00 την Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην περιοχή Σιντζάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ. Η μαμά μπορεί να είναι κουρασμένη, αλλά σίγουρα είναι χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της το γιο της.

 

Click And Donate –> ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ