Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μια ξανθιά κυρία περίπου 40 ετών εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φοράει κονκάρδα με την επωνυμία του οργανισμού και πουλάει λαχνούς έναντι 2 ευρώ.

 

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα, ούτε και καλεί σε τηλέφωνα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς επ΄ονόματί του, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με την επωνυμία του Οργανισμού. Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιείται το σύνολο των δράσεων του Οργανισμού καθώς και λεπτομερής οικονομικός απολογισμός του.

 

25/10/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού