Μια τούρτα πεταλούδα για τη μικρή μας φίλη!

Μια τούρτα πεταλούδα για τη μικρή μας φίλη!

Τα γενέθλια της μικρής Σ. πλησίαζαν και ήδη είχαμε οργανώσει μια γιορτούλα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της, μέσα στο χώρο του νοσοκομείου. Την μικρή μας φίλη την επισκεπτόμαστε εδώ και καιρό στο πλαίσιο της Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία Παίδων και με μεγάλη μας χαρά θέλαμε να της κάνουμε ένα πάρτυ έκπληξη!

 

Το μόνο που δεν ξέραμε ήταν το σχέδιο της τούρτας που θα της άρεσε! Με διακριτικό τρόπο και χωρίς να προδώσουμε την έκπληξη, μάθαμε ότι της αρέσουν πολύ οι πεταλούδες!

 

Έτσι λοιπόν, χάρη στο ζαχαροπλαστείο Cookie land, που βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει, κάναμε την επιθυμία της πραγματικότητα: μια φανταστική τούρτα γεμάτη πεταλούδες!

 

Η χαρά της μικρής Σ. δεν περιγραφόταν! Το χαμόγελό της ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της με όλους εμάς γύρω της να τραγουδάμε το «Happy Birthday» με βασική ευχή: «Και του χρόνου, να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου στο σπίτι σου»!  

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία

 

17/10/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού