Μια γιορτή για τους εθελοντές μας!

Μια γιορτή για τους εθελοντές μας!

 

Με μεγάλη χαρά και σε κλίμα συγκίνησης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε την 1η Γιορτή Εθελοντών των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού στο αμφιθέατρο της OTE ACADEMY την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.

 

Οι εθελοντές από όλα τα Δημιουργικά Εργαστήρια πανελλαδικά είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν τόσο από κοντά όσο και μέσω video conference και να ανταλλάξουν απόψεις και συναισθήματα για την εμπειρία που βιώνουν καθημερινά στο Χαμόγελο!  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κος Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού θέλοντας να εκφράσει προσωπικά την ευγνωμοσύνη του για το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εθελοντές των Δημιουργικών Εργαστηρίων, οι οποίοι ανιδιοτελώς και με πολύ αγάπη ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους εργαζόμενους και συνδράμουν καθημερινά στο πολύ σημαντικό έργο του Οργανισμού.  

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δράσεις του  Οργανισμού και η σημαντική προσφορά των εθελοντών στην καθημερινότητα του Χαμόγελου. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα αναμνηστικά δώρα που μοιράστηκαν στους εθελοντές μας ευχαριστώντας τους ‘από καρδιάς’ για την πολύτιμη βοήθειά τους!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης:

● Την ΟΤΕ ACADEMY για τη φιλοξενία

● Το Kotsiris Travel για τις μετακινήσεις

● Το Mavrogiannis Travel για τις μετακινήσεις

● Το Zacks Focacceria για το catering

● Τον Αρτοποιητή Νέας Ιωνίας για το catering

● Τον Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ για το catering

● Την ERCO promotion για τα αναμνηστικά δώρα

 

25/10/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού