Ελάτε να χορέψουμε swing και για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ελάτε να χορέψουμε swing και για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 

Oι Athens Swing Cats χορεύουν για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα! Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, ώρα 19:30, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet! Είσοδος: 5 ευρώ!

To Mέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι Athens Swing Cats, μετά την επιτυχημένη περυσινή παράσταση, διοργανώνουν και πάλι το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2016, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 19:30. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση του έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και, για πρώτη χρονιά, του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Σε μια μεγάλη εκδήλωση με επτά μουσικά συγκροτήματα επί σκηνής, οι πάντα αεικίνητοι Athens Swing Cats χορεύουν σαν να μην υπάρχει βαρύτητα! Ο Μπεν Λιμπρόζο, η Ζοζεφίν Γιαννακοπούλου και οι μαθητές τους, με τις μαγευτικές φιγούρες του Lindy hop, το ξέφρενο Charleston των 1920ς, της αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου και του Burlesque, καλούν το κοινό να τους συνοδεύσει μέχρι τελικής πτώσεως!

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης αλλά και οι εισπράξεις από τα bazaar με προϊόντα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, το οποία θα φιλοξενηθούν στο Μέγαρο Μουσικής έξω από την Αίθουσα Banquet, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους παραπάνω Οργανισμούς.

                                

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Σας περιμένουμε!

 

27/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού