Για την Ανδριάνα μας!

Για την Ανδριάνα μας!

 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη στιγμή που αποχωριστήκαμε ένα πρόσωπο που ήταν μέλος της μεγάλης οικογένειας του Χαμόγελου για 15 ολόκληρα χρόνια.

 

Το περασμένο Σάββατο μαζευτήκαμε όλοι στο Σπίτι μας στο Μοσχάτο για να αποχαιρετίσουμε την Ανδριάνα μας, η οποία κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ως συνταξιούχος πλέον!

 

Μικροί και μεγάλοι ήμασταν εκεί, δίπλα της, για να της ευχηθούμε και να την ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που πρόσφερε στο Χαμόγελο, τόσο στα παιδιά, όσο και στους συναδέλφους της όλα αυτά τα 15 χρόνια. Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπεις τα παιδιά που έχεις μεγαλώσει και είναι πλέον ενήλικες να είναι δίπλα σου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σου και να σου θυμίζουν γεγονότα από τα παλιά….

 

Τα συναισθήματα ανάμεικτα, χαρά και συγκίνηση και με έναν μαγικό τρόπο οι δύσκολες στιγμές όλων αυτών των 15 χρόνων δεν υπήρχαν ούτε ως ανάμνηση. «Οι καλές στιγμές αρκούν για να σβήσουν κάθε δυσκολία, μένοντας χαραγμένες για πάντα στην καρδιά όλων μας», αυτά ήταν τα λόγια της ίδιας της Ανδριάνας μας, η οποία φανερά συγκινημένη θεώρησε δεδομένο ότι δεν μπορεί να πάψει να είναι μέλος της οικογένειας του Χαμόγελου, αφού πλέον θα βρίσκεται κοντά μας μέσα από έναν διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο, αυτόν του εθελοντή!

 

Εμείς επιλέξαμε  έναν άλλο τρόπο να βρισκόμαστε κοντά της πρωί, μεσημέρι και βράδυ: με έναν καμβά ζωγραφισμένο από τα παιδιά όπου απεικόνισαν όλη την οικογένεια του Μοσχάτου για να μας θυμάται κάθε μέρα!

 

Ανδριάνα, σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα έκανες για το Χαμόγελο και τα παιδιά μας!

 

Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και ….ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!  

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

 

17/10/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού